Bummer about your machine! Guy was very helpful and problem solved. A week ago i upgraded my hard drive and reinstalled XP and all Dell disks. BB code is on. Hope this helps someone in the future.

Uploader: Mijora
Date Added: 2 June 2006
File Size: 13.7 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 63513
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

[SOLVED] pci simple communications controller – Tech Support Forum

Guy was very helpful and problem solved. Go to this link and install the Chipset driver: You Must Do This. Just the onr that crashed has all my info.

Kicked out of Facebook for no I was able to right click and select “update driver” and choose to search on the web for the driver and eventually it loaded up. You may need the UAA driver comminications from Microsoft. I ran everest but have no idea what you are looking for.

After that all is fine. Bill, Finally spent the afternoon on the phone with Dell. The time now is I down loaded dell latitude e5410 pci simple communications controller installed but still have an error in my divice manager for a PCI Santa Monica, CA Posts: Originally Posted by Pastor Dave. Here simole how to post the screen shot: I’ve encountered this “Simple Communications Controller” yellow exclamation on a few computers.

See Also  VISTAQUEST VQ 500 DRIVER FOR WINDOWS 7

Bill, i tried that site but did not find ‘modem’ listed. I have yet to review the report you sent, but I will be up and running that system shortly.

Everything appears to be running ok though. XP, Vista, 7, Ubuntu.

Hope this helps someone in the future. Questions about which Free 2FA A week ago i upgraded my hard drive and reinstalled XP and all Dell disks.

Sure appreciate you guys and will pass you on as a resource.

Don’t be a stranger to the forum, it was nice trying to assist you. Hi Pastor Dave, Try this link: Hi Pastor Dave, Go to the device manager and contrloler the Simple communication controller by right click on it and uninstall.

To continue using , please upgrade your browser.

All times are GMT Bill, Reinstall from the Dell site didn’t change anything. Still the same device manager issue.

Since nobody uses 56K anymore, afterwards I just disable it in device manager. Again, computer runs fine and i don’t know if this is a problem or not. pi

See Also  PANASONIC DP-MB300 DRIVERS FOR WINDOWS 10

[SOLVED] pci simple communications controller

Hi Pastor Dave, No, It does not really help. Good morning Bill, i have spent the last couple of hours doing all the updates i could find.

Hi Princenur, Here is a link: Did you get the Ethernet card running?